Brljanje zvuka - Audio Stuttering problem


#1

Ima već neko vreme kako sam primetio ovaj problem na svojoj mašini, a praktično od kako sam nadogradio sistem na poslednju Sierra verziju 10.12.6 problem je postao učestaliji.

Znači reč je o tzv. kcrkanju zvuka (Audio Stuttering) koji se ispostavlja koliko sam primetio kao problem nakom buđenja računara iz spavanjca. Znači, ako sam dobro to primetio, sve je ok dok računar ne ode u sleep, međutim nakon buđenja, počinje to nesnošljivo krckanje da se javlja totalno random i kada je vremenski interval u pitanju a i dužina trajanja anomalije. U principu sve je koliko toliko ok, dok u igru ne uđe neki plejer sa uglavljenium amplifajerom zvuka kao što je Fidelia ili recimo kada se aktivira Boom aplikacija. Vidim da se mnogo ljudi žali na dotični problem unazad ima već neko vreme, a što je najgore ne vidim i da ga je neko propisno locirao, pa me zanima da li je neko imao sličnih problema i da je uspeo problem da otkloni?


#2

Poznat mi je taj problem,imao sam kcrkanju zvuka (Audio Stuttering) dok sam koristio VoodooHDA na pocetku mog koriscenja hackintosha.

Od kada sam presao na nativnu verziju HDMI-Audio tih problema nemam.