Hackintosh Dizajn - Sta mislite?

dizajn

#1

Promenio sam dosta stvari u zadnjih par sati, pa me zanima da li se moj trud isplatio. :slight_smile: Kako vam se cini sajt sad?


#2

Mene interesuje zasto se odustalno od klasicnog foruma i preslo se na ovu platformu? Zar nije moglo da se uradi WP kao blog sa vestima i onda da se uradi i forum sa download sekcijom kao vecina stranih sajtiva, ovo je po meni nekako nepredledno. Ovo je samo moje misljenje


#3

@Sava svako može da kaže svoje mišljenje vezamo za sajt ovde šta i kako bih voleo da izgleda. @DBM je odlučio da to bude ova platforma, a razlog je što je dosta brža i navodno preglednija. E sada svi smo navikli na klasične forume i lakši nam za pregled ali polako pa ćemo se navići i ovaj!!! :slight_smile:


#4

@Sava postujem tvoje misljenje. Al’ isto tako me zanima ako mozes da mi tacno naglasis sta je to-nepregledno. Ovaj sajt ne moze biti jednostavniji/cistiji, nego sto vec jeste. Sve je na svom mestu. Sajt je zasnovan na Ruby Railsy, dok ostali klasnicni forumi php striktno.

Ruby rails, mi jednostavno daje vise mogucnosti kako Developeru tako i samom korisniku sajta. :wink:


#5

Ja sam rekao da je to samo moje misljenje :slight_smile:


#6

Mogu ja i ovde da napravim integraciju wordpressa. Mada videcu da napravim u boducnosti download sekciju kao i edukativnu sekciju koja ce se automatski sama podesavati uz pomoc tagova koji su vec ukljuceni. Imam dosta ideja i gledacu da sve reprodukujem u sto skorije vreme :slight_smile:


#7

To sam ja odavno hteo da predložim za WordPress…


#8

Zato sto bi Blog doveo dosta posetilaca


#9

Slazem se, al isto tako bi trebali kmati bar 1-2 coveka koji bi pisali vesti, makar sto se toga tice. :slight_smile:

Videcemo da iskombinujemo nesto! Obecavam :wink:


#10

Drzimo te za… Obecanje :smiley: