Integracija Tapatalk-a, Spoiler-a


#1

… Bude integrisan Tapatalk API jer omogućuje redovnije i lakše korišćenje foruma.
Pored web adrese probao sam da unesem sve žive termine koji bi mogli da asociraju na ovaj forum ali nista. Zato mislim da sajtu ili nedostaje Tapatalk API ili nije dobro podešen. U rešavanju problema ne umem da pomognem drukčije sem testiranjem.


#2

[strike]…da bude sređena bbcode opcija za spojlere. Tagovi I ne rade.[/strike] :weary:


#4

@Mapkc veceras kada dodjem kuci cu se pozabaviti sa tim. Gledacu da omogucim tapatalk i spoilere. Hvala na sugestiji :wink:


#5

Hvala tebi na pažnji a hteo bih da kažem da mi je upravo stigla mention notifikacija na firefox+android. Stvarno to super radi ali pretpostavljam da bi tab sa forumom morao da bude uvek uključen kako bi stizale notifikacija a ako bismo za sve forume koje pratimo morali da držimo otvorene tabove to bi moglo da bude udar na HW. Zato mislim da je Tapatalk svakako koristan dodatak ako nije veliki problem ubaciti ga. :slight_smile:


#6

Jasno, pogledacu sta mogu da uradim povodom toga. Verujem da cu uspeti da ga prilagodim :wink:


#7

Spolier uspesno aktiviran.

Primper;


“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

v1

Jedan klik na Spoiler OTKRIVA, zatim drugi klik ponovo SAKRIVA.

Zahvaljujem @Mapkc na sugestiji.