Intel Xeon, Asus P5QL PRO problem


#1

Pozdrav drustvo,

Obicno uspem googlovanjem da nadjem resenje za bilo koji problem vezan za racunare, ali ovog puta mi ne ide, pa mi je potrebna vasa pomoc.

Hackintosh sam instalirao vise puta, na vise razlicitih racunara, ali ovaj sada koji imam mi bas zadaje muke.

Konfiguracija je sledeca:
Asus P5QL PRO
Intel Xeon X5450 3.0
8GB RAM
GTX 580 3GB
WD 640GB
WD 320GB

Naime, kada kreiram preko unibeast-a usb el capitan, (za sad ne mogu drugi, nemam racunar koji podrzava noviji sistem), podesim u BIOS-u sve sto treba, (nasao sam uputsvo za moju plocu ovde https://www.tonymacx86.com/threads/successfully-installed-sierra-10-12-4-in-asus-p5q-e.217932/), intsalacija udje u clover ali mi tastatura ne radi. Menjao sam USB ulaze, menjao tastaturu ali opet isti rezultat, tako da verujem da je problem softverski. Zatim, kada nastavim samu instalaciju sistema, setup dodje do apple logoa i malog progres bara ali ne pomera se odatle. Jedina opcija mi je da restartujem komp i probam opet. Probao sam sa raznim bootflagovima ali rezultat je svaki put isti.

Ima li neko ideju o cemu se radi?

Hvala unapred

Vukasin


#2

Pozdrav @vukasind i dobrodosao na Hackintosh.


Problem sa tastaturom; to mi deluje kao problem sa USB dozvolom. Jesi probao da bootas sa USBBusFix=Yes - Isto tako bih te zamolio ako bi mogao da dostavis ceo bootlog ili uploaduj video na youtube samog boota kako bi videli gde moze da bude problem.

(+Svaka cast na lepom formatiranom postu) :wink:


#3

Hehe, hvala na pohvali :wink:

Probacu sad sa USBBusFix-om, buni me samo sto mi mis radi ali tastatura ne.
Pisem kad probam

Hvala!


#4

@vukasind - Kako napredujemo? Jel ima nekog pomaka? Ako si nasao resenje bilo bi lepo da to napisemo ovde i markiramo ovu temu kao resenu ako je vec resenje prisutno :slight_smile: