Kako izgleda Vas Desktop?


#1

Ovo je obaveza da bude na svakom forumu, pa hajde da vidimo kako izgleda vas desktop :slight_smile:


#2


#3

Kako vam se cini moj


#4


#5

:slight_smile:


#6

Super su vam screenshotovi, al ja ne znam zasto meni sam interfejs od novih osx-a je previse sminke. Za mene je 10.9 najbolji i najlepsi. :slight_smile: al, dzaba kad nas forsiraju da idemo upgrade konstantno :slight_smile:


#7

Izvolite:


#8

volim tamnije pozadine


#9

#10

Wallpaper download link


#11


#12

Evo i mene sa ogromnim upgrade-om. (samo wallpaper) :smiley:


#13

pa sta drugo mozes osim toga da promenis? :slight_smile:
imas cDock 2 ako ti bas fali Mavericks…


#14

Znam, vec sam ga koristio… al nije to to… cak sam i ikone promenio sa Mavericks stilom, al’ dzaba… (Kad dodje vreme nacu ja resenje da ser vratim na mavericks ili cu smisliti vec neko resenje kako da pokrenem sa mojom gtx 950 karticom mavericks). – Zadnji put kad sam koristio “Flat design” jeste bio Yosemite. Al’ opet mislim da High Sierra jako lepo radi, tako da ostajem pri njoj za sada dok ne dodje pravi trenutak da se radi switch… :slight_smile:


#15

ja sam se vec navikao jer je sad sve flat a mavericks-a mislim da je vec pregazilo vreme… jedino ako koristis nesto sto ne zahteva noviju verziju sistema… mada mozes na nekoj sekundarnoj masini da ga instaliras cisto da “paris oci” :slight_smile:
sorry za off.


#16

Stvarno su dripci što su eliminisali 3D dock. Da su nam ga barem ostavili kao opciju. A i što se teme tiče, valjda će se setiti jednoga dana da uz dark menije treba i prozori da budu dark, a ne ovako! :frowning:


#17

a mogli bi jedne godine opet da oboje i ovaj notification centar kad se odabere dark “tema” kao sto je bilo na El Capitanu :slight_smile:


#18

I to takođe. Cela poenta je da bude sve uniformno rešeno, a ne ovako. Malo crno, malo belo…

Zadnji ForkLift fino demonstrira koliko tamni prozori dobro funkcionišu kada je sve u kompletu u toj dark varijanti…


#19


#20

Super wallpaper, moze link za download?