Koji "installer" za HP ProBook


#1

Vidim da nema ni jedne teme u Mavericks delu pa ajde da pokrenemo :slight_smile:

Instalirao sam pre par godina Mavericks na ProBook i sada bih opet. Zašto ne novije verzije macOS-a? Sviđa mi se dock na Mavericks-u :wink:

Tada sam instalirao “HP ProBook Installer” (vidim da stranica za download ne radi: https://www.tonymacx86.com/threads/hp-probook-installer-6-1-4x30s-and-4x40s-support.87816/), a posle su izbacili “HP Probook Installer Clover Editionhttps://www.tonymacx86.com/threads/hp-probook-installer-clover-edition.128774/. Da li ima još neka novija verzija ili da se držim Clover edicije?

Sledeće pitanje: Mrzelo me da instaliram Virtualbox/VMware (imam Windows 10) pa da iz njega kreiram fleš pa sam išao kraćom metodom, preko TransMac-a prebacio sam na fleš Mavericks (.dmg) uradio restart, pokrenuo instalaciju i iz prve je ušao u deo gde se particioniše tako da sa tim nema problema, ali nisam ubacio na fleš installer tako da 99% neće prepoznati net bez koga ne mogu da funkcionišem. Šta valja činiti? Na neki drugi fleš da ubacim installer, ili moram ipak da se igram sa Virtualbox-om?

https://www.tonymacx86.com/threads/guide-to-installing-mavericks-on-hp-probook.112380/

  1. Copy the latest HP Probook Installer to the flash drive. You will need it later.