Speedtest - 2018


#1

Naime moram da se pohvalim, da posle 4 meseca cekanja, na kraju sam dobio sto sam i tako reci zasluzio! :smiley:

7204233283

Ovako, nesto zelim svima… iskreno kao da browsujes u lokalu… :slight_smile:


Koja je vasa brzina?


#2

sta reci za domaci net

Trazio sam bolji paket onaj od 50/2 i kazu da nije moguce da predjem na taj jer nemaju dovoljno kapaciteta i da treba da se modernizuje centrala te smo svi prinudjeni da koristimo ovaj osnovni paket 10/1


#3

Ovo mi je taman za 2 računara, premda bi bilo bolje da sam uzeo 50 Mbps, što i jeste OK jer je koliko se sećam razlika u ceni između ova dva paketa zanemarljiva.


#4

evo i preko moba 5Ghz mreza:


#5

U Srbiji samo veci gradovi imaju privilegiju ‘normalnog’ surfovanja, svi ostali su prinudjeni da slusaju izgovore koje vezuju “centralu”. Uzas. :slight_smile:

A sto se tice mog paketa od 500mb, placam ga samo 19e/mesecno.


#6

pa kod nas jedino onaj ko ima optiku moze da se nada nekim vecim brzinama, recimo preko 100, mada je dosta skupo.
ja placam malo vise od 2.900rsd za kombo paket net 100/5 i tv koji ne gledam od valjda nekih 160 kanala + neki hd paket.
bila ne neka fora da ovu brzinu daju samo uz kombo paket po ovoj ceni a ja sam u startu hteo da skroz odjavim tv i uzmem samo net.


#7

Ja sam to i uradio još pre 3 godine. Samo net, TV ćao. Ako mi je do TV-a imam Kodi i iptv live Srbija koji su besplatni, premda i to ne koristim gotovo uopšte. Videću da povećam brzinu na 50 jer je čini mi se razlika u ceni 100 din što je OK. Ne treba mi 100 mbps brzine uopšte.


#8

kod nas svuda ima optika i provlace se silni gigabiti a krajnjem korisnicima se daje k***c. od NS do BG preko mog mesta ide preko 10 Gbps optika a svi imamo basic paket u 2018…


#9

kod mene u naselju je u odredjenim zgradama prosao i sbb sa optikom ali koliko sam video skuplja im je ponuda poprilicno od radius vektora. sa radiusom sam bas zadovoljan tako da verovatno ne bih ni prelazio na sbb da ih ima i u mojoj zgradi.


#10

Mene zanima odakle ti “3th party” provajderi vuku toliki protok kad je MTS glavni u srbiji . vrv neki dil mutne radnje itd…
MTS unapredjuje mrezne uredjaje i svoju infrastrukturu ali to sve ide sporo i stalno zaostajmo…


#11

PC ali laže za upload jer mi ide i do 6Mb/s


#12


Ovako je to kod mene u Bačkoj Palanci


#13

Revolution coming soon. Provukli su kablove e sada kada će se to desiti neznam.


#14

Telekom (mts) najavljuje kao otptiku da ce uvesti samo na znam kad. vidite i sami da se sve vuce, za optiku kao imaju rok od 3 godine da zavrse i da bude dostupna svima.